Fondacija Narodne biblioteke Srbije ostvarila je projekat „DIGITALNE BIBLIOTEKE – EDUKACIJA”
pod pokroviteljstvom Ministarstva za spoljnu i unutrašnju trgovinu i telekomunikacije. Osnovna ideja je da se aktivnostima u okviru projekta učini korak više ka unapređenju digitalizacije kulturnog nasleđa u Srbiji.
Projekat je 2014. godine od strane JISA - „Jedinstveni informatički savez Srbije” dobio „Posebno priznanje” za postignute rezultate.

U okviru projekta urađena je i brošura Edukacija u digitalizaciji koja ima za cilj da predstavi proces digitalizacije, a namenjena je zaposlenima u kulturi kao i budućim mladim stručnjacima iz oblasti zaštite kulturnog nasleđa i bibliotekarstva.

Brošura

Координатор пројекта
Мирољуб Стојановић

Cotizacion de aseguradoras de autos Zephyrhills FL

web

Moderator: knjigor

Cotizacion de aseguradoras de autos Zephyrhills FL

Postod Seguro de Carro 2024 » Uto Mar 26, 2024 2:30 pm

Seguro vehicular contra todo riesgo Asegurar mi auto por internet Calcular seguro de coche barato Mejor seguro automotor Seguro de carro por un mes Autoseguros Costo de seguro para carro Cotizar seguro de vehiculo Zephyrhills FL Asegurar auto Seguros online Asegurar mi coche Seguro coche barato y bueno Cotizar seguro coche Precio seguro coche todo riesgo Seguro obligatorio coche Seguro coche todo riesgo Seguro de automovil Seguros de coche por internet

Simulador de seguro Callaway FL
Seguro coche barato y bueno Hollywood FL
Mediador de seguros Coachella CA

Asegurar mi auto por internet La caja seguros autos Seguros todo riesgo para carros Seguro del carro Seguros de coche por internet

La caja seguros automotor atencion al cliente Arden NV Seguros de furgonetas online Fullerton CA Que seguro es mejor para auto Fremont CA Comparador de seguros para autos Clearlake CA Cotizar seguro de vehiculo en linea Rosenberg TX 87571b6
Seguro de Carro 2024

Pridružio se: Sub Feb 24, 2024 12:41 am
Ime i prezime: Seguro de Carro 2024
Ime institucije: 89381344185

Povratak na Web